Over Los Zandt

Tonpraten is een fenomeen dat de laatste jaren een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. De combinatie van humor en feest leek ons geweldig en zo ontstonden in 2007 de eerste ideeën voor wat later bleek, Los Zandt.

We hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn er vol voor gegaan. Met een aantal lokale tonpraat-helden en een oud-brabants kampioen tonpraten dachten we met het humorgedeelte wel goed te zitten. Niets bleek minder waar en de eerste Feestavond in 2008 was een groot succes.

Dit succes liet de organisatie niet ongeïnspireerd achter en in oktober 2008 stond er dan ook een Faute avond op het programma waarop gek niet gek genoeg was en dan ook daadwerkelijk alles kon. Een avond waar nog lang over nagepraat is.

Afgelopen jaren heeft de succesformule van twee feestavonden met de Brabantse top van het tonpraten zich keer op keer bewezen. In 2009 was het dan ook tijd voor iets nieuws en 'Best of Tonpraten' was geboren. Een weekend met de Beste buuts van de afgelopen jaren nog één keer te zien op Los Zandt. De inmiddels bekende feestavonden, telkens van hoog niveau, en in 2012 wederom een Best off hebben Los Zandt ook in de regio definitief op de kaart gezet.

Los Zandt is daarmee uniek in haar soort, ze wil steeds weer het beste bieden aan haar bezoekers. Dat begint bij een hoog niveau aan tonpraters. Dat geeft een flinke uitdaging om jaarlijks weer de top richting onze ton te halen. Door ruimte te bewaren voor de aanstormende talenten, maar ook de gevestigde orde proberen we jaarlijks een mooie beleving voor onze bezoekers te creëren.

Los Zandt is inmiddels een gevestigde orde in de regio. Onze reputatie vinden we belangrijk en proberen dan ook ieder jaar onze bezoekers het beste te bieden.